Hoe krijg ik meer zicht achter mijn voertuig?

Niemand wilt schade toebrengen aan hun eigendommen en al helemaal niet aan hun auto. Niet alleen verpest het vaak het uiterlijk van de auto, het is vaak ook nog zeer prijzig om de schade te repareren. Afhankelijk van hoe de schade is ontstaan kunt u in sommige gevallen ook nog verantwoordelijk zijn voor de kosten die een andere bestuurder kwijt is aan de reparatie (in geval van een botsing). Aan de andere kant kan het ook voorkomen dat u de kosten van de reparatie vergoed krijgt van de verzekering (bij schade door toedoen van iemand anders en waarbij u onschuldig bent).

Vandaag de dag zijn er echter mogelijkheden om de kans op schade (enorm) te beperken. Deze mogelijkheden komen onder andere in de vorm van een achteruitrijcamera. Met een achteruitrijcamera kunt u namelijk gedurende de gehele rit zien wat er zich achter uw auto afspeelt. Een van de camera’s die u dit zicht kan aanbieden is een Waeco achteruitrijcamera. Dit merk achteruitrijcamera biedt u (de beste) Duitse techniek en specialistische kennis die is opgedaan in tientallen jaren in de mobiele technologie en dat allemaal samen in één camera. De achteruitrijcamera van Waeco is onderworpen aan allerlei kwaliteitstesten en heeft deze allemaal ruim voldoende behaald. De testen die de achteruitrijcamera van Waeco heeft behaald zijn:

  • Trillingstest
  • Temperatuurfluctuatietest
  • Zoutsproeitest
  • Schoktest
  • Levensduurtest
  • IP-beschermingstest
  • Vochtigheidstest
  • Elektromagnetische test

Deze testen zijn uitgevoerd door onafhankelijke instituten en tonen aan dat de achteruitrijcamera van Waeco voldoet aan de allerhoogste eisen. Maar wat maakt de achteruitrijcamera van Waeco uniek? Er zijn meerdere aspecten die ervoor zorgen dat de achteruitrijcamera van Waeco uniek is. Het eerste aspect is dat de achteruitrijcamera één van de kleinste dubbele kleurencamera’s op de markt is. Het tweede aspect is het feit dat de monitoren de hoogst mogelijke beeldkwaliteit geven dankzij LCD-technologie en led-achtergrondverlichting.

Wilt u zelf ook een achteruitrijcamera kopen van Waeco of wilt u toch nog naar andere merken kijken? In beide gevallen bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op de website van Van Zwitserland B.V.