Wat dacht je van een supersnelle sportauto om te huren?

Bij het denken aan een huurauto zijn er in principe geen limitaties verbonden aan het type auto die er te verkrijgen is. Zo kiest men meestal wel voor een sedan of een zuinig stadsautootje, maar kan er bij sommige verhuurbedrijven ook een selectie worden gemaakt uit exclusieve modellen waaronder ook sportauto’s. Het ligt er allemaal aan waar de klant op zoek naar is en biedt zo een huurauto de mogelijkheid om een unieke belevenis te hebben met een sportauto die je gewoon zelf kunt besturen.

Vooral de Italiaanse modellen zijn in trek

Bij het praten over supersportauto’s zijn het de Italiaanse merken die er zullen domineren en is het aanbod van deze merken dan ook ruim aanwezig. Een Lamborgini huren bijvoorbeeld levert geen problemen op en zullen velen wel de kriebels over hun lichaam krijgen wanneer ze eindelijk plaats zullen kunnen nemen achter het stuur van zo een bolide. Omdat het vaak gaat om auto’s met een behoorlijk aantal paarden onder de motorkap, zal er wel door de verhuurder nagegaan worden of je wel in staat zal zijn de auto veilig te kunnen besturen. Die is weliswaar dik verzekerd, maar zijn de voorwaarden tot het mogen verhuren wel behoorlijk streng.

Ideaal voor speciale gelegenheden

Het hurenvan een sportauto vindt meestal vaak plaats bij het vieren van speciale gelegenheden en zal de auto een ware “eye catcher” vormen. Denk maar aan een huwelijk waarbij het pasgetrouwd stel met zo een gave Lamborgini weg zal rijden of een kinderfeestje waar een ieder de kans zal krijgen plaats te nemen naast de bestuurder. Ook bedrijven maken vaak voor promotiedoeleinden gebruik van sportauto’s om de aandacht te trekken.  Er is dus een behoorlijke vraag naar huurauto’s met wat extra vermogen en verhuren vaak genoeg ook particulieren hun sportauto’s tegen een redelijk tarief.